Upplev Lamborghini på snö med Esperienza Accademia Neve

Under utbildningen Lamborghini Ezperienza Accademia Neve får du möjlighet att lära känna Lamborghini närmare och förhoppningsvis bemästra den italienska tjuren.

Lamborghini Esperienza Accademia Neve

Lamborghini Esperienza Accademia Neve är världens absolut främsta premiumkörkurs på is. Sedan 2012 har kursdeltagarna efter 2 dagars körning lämnat isbanan i italienska alperna med nya upplevelser, kunskaper och körglädje i bagaget.

”Du som tester en Lamborghini på väg är väl bekant med varumärkets genomgående extraordinära körupplevelse som har en förmåga att balansera på den hårfina gränsen mellan full kontroll och kittlande frihet. För många är det dock först när de kör en Lamborghini fullt ut på is som de till fullo har möjlighet att uppleva all den tekniska utveckling samt innovativa passion som ligger i Lamborghinis DNA.”

Denna känsla av kontroll och mästerlig styrning på utmanande vinterväglag är vanligtvis förunnad endast ett litet antal professionella Lamborghiniförare i världen, men under Lamborghini Esperienza Accademia Neve tillgängliggörs den för en större skara i vilken du nu har möjlighet att ingå.”På en snillrikt designad isbana får deltagarna mycket körtid och kunskap genom både övningar, samt desto längre kursen framskrider även tävlingsmoment. Mitt i de undersköna italienska alperna får deltagarna ta del av experternas handledning i den sköna konsten att just precis ha kontroll över en Lamborghini, allt i en trygg och säker miljö.”

Under tre dagar får deltagarna i Lamborghini Esperienza Accademia Neve upptäcka Lamborghinis modellutbud; hur man hanterar en fyrhjulsdriven Lamborghini Huracán EVO på is, hur Lamborghini Urus briljerar – även i snö – och hur man hanterar den nyaste, aggressiva, italienska tjuren Lamborghini STO på bästa sätt under halt väglag. Kursen ger deltagarna ökade körtekniska färdigheter och självförtroende att bokstavligt talat ta ut svängarna, testa gränserna och uppleva känslan av att faktiskt kontrollera den italienska tjuren.Efter en dag fylld med ljuv musik från V8- och V10-motorerna är det dags för välförtjänt avkoppling på femstjärniga Lac Salin Spa & Mountain Resort, regionens främsta hotell. Med högsta klassens restaurangupplevelser såväl som exklusiva spafaciliteter och smakfullt inredda rum passar detta unika hotell precis rätt som bas och rastplats för ett par dagars exklusiv och extrem Lamborghinikörning.

Lamborghini Esperienza Accademia Neve innebär tre dagar fulla av upplevelser i det vackra vinterlandskapet bland alptopparna i den pittoreska byn Livigno. Erfarna instruktörer och professionella racerförare från Lamborghini Squadra Corse står redo att besvara frågor, demonstrera tips och tricks och instruera deltagarna med all sin samlade kompetens och erfarenhet.

GALLERI