Om oss

Våra showrooms är scenen. Bilarna är upplevelsen. Och som kund är du vår gäst. Vårt namn reflekterar en ambition om att serva passionerade entusiaster, i ett lyxigt universum där bilarna är mittpunkten.

Vi är en del av Semler Gruppen, en av Skandinaviens största och mest solida bilaktörer. Vår erfarenhet står på en stadig grund av över 100 års historia, samtidigt som vi känner ett ansvar för att utveckla framtiden. Semler Premium är vår vision om att samla premiummärkena under ett och samma tak, där vi skapar synergier mellan varumärken och affärsområden för att forma dina förmåner på ett optimalt sätt.

Vår passion för sport- och lyxbilar började för över 70 år sedan. Vi började importera och sälja Porsche i Danmark redan 1951, och sedan 2003 är vi exklusiv återförsäljare av Bentley och Lamborghini. Idag har vi även utvidgat vår verksamhet till Sverige, där vi funnits sedan 2015.

Semler Premium står bakom en ny stor bilhall i Stockholm, som tillsammans med vår filial i Malmö säljer och servar Lamborghini och Aston Martin. Vi är dessutom exklusiv återförsäljare för McLaren i alla nordiska länder.

Vår organisation består av kunniga, entusiastiska och lojala medarbetare som har lika stor kärlek för bilarna som våra kunder. Vi hjälper dig att uppfylla dina önskemål, oavsett om det handlar om försäljning och service, personliga råd och vägledning kring leasing eller mer speciella uppdrag – som att hjälpa dig att få tag på de mest sällsynta och limiterade specialbilarna.

Och vi är alltid lika glada över att få träffa dig.

about us Image