Aston Martin DBX707: Världens mest kraftfulla lyx-SUV

Med sin unika kombination av prestanda, överlägsen dynamik, omisskännlig elegans och fullständig lyx är DBX707 ett nytt riktmärke bland SUV:ar.

Aston Martin DBX707

Med sin unika kombination av prestanda, överlägsen dynamik, omisskännlig elegans och fullständig lyx är DBX707 ett nytt riktmärke bland SUV:ar, och lyfter Aston Martin till segmentets topp. Skapad för att erbjuda en distinkt personlighet och övertygande prestationsförmåga är DBX707 den ultimata SUV:en – i alla avseenden.Aston Martin har i över ett sekel varit synonymt med klass, kvalitet och körupplevelse. Den extremt kraftfulla Aston Martin DBX707 är inget undantag. Med sina 707 hästkrafter är den världens starkaste SUV. Den gör 1–100 km/h på 3,3 sekunder och har en toppfart på 310 km/h. Självklart har också Aston Martin DBX707 den skönhet och elegans som kännetecknat varumärket sedan start.

Snabbast. Mest kraftfull. Bästa körupplevelsen.

Med dessa utfästelser skapades Aston Martin DBX707. Dess prestanda och lyxiga prägel tillsammans med den överlägsna elegans som utmärker varumärket representerar en helt ny och obestridd mästare, ensam i sitt slag. Körupplevelsen inger föraren känslan av att köra en sportbil, men med kraften och prestandan hos en SUV.

De första leveranserna av Aston Martin DBX707 är planerade till andra kvartalet 2022.

GALLERI

BEGAGNADE BILAR