Drivers Club + McLaren = En Fullträff

I början av februari besökte medlemmarna i Drivers Club McLaren Malmö. Den exklusiva klubben består av passionerade bilentusiaster som vet hur man hanterar och maxar en riktig supersportbil på bana!

Drivers Club + McLaren = En Fullträff

Under ledning av STCC-vd:n Micke Bern samlades ett 50-tal medlemmar och McLaren-prospekts i Drivers Club för en träff hos Mclaren Malmö, som bjöd på en smakfull inramning i en inspirerande bilmiljö. Apelsinglacerat ankbröst med potatis- och jordärtskockspuré serverades med rosmarinrostade rotfrukter i ett uppdukat showroom, i sällskap av McLaren-modeller som Artura, Elva och 765. Under kvällen presenterade Drivers Club och STCC sina kalendrar för året, innan allt fokus hamnade på den kommande bilnyheten McLaren 750S.

Gästerna från Drivers Club fick veta lite mer om den efterlängtade McLaren-modellen, som kommer att visas och lanseras under året. Intresset för 750S är skyhögt globalt, och snart får alla nyfikna veta mer om alla spännande detaljer och specifikationer då bilen officiellt tar plats i strålkastarljuset under 2023.

 

En sak är dock klar redan nu: Härliga tider väntar för alla McLarens-fans – och för banentusiasterna i Drivers Club!

BEGAGNADE BILAR