F1-premiären 2023 – en adrenalinkick hos Mclaren Stockholm

52 VIP-kunder bjöds in till McLaren Stockholm för att fira premiärloppet tillsammans i det exklusiva showroomet omgivna av ett brett utbud McLaren-modeller.

F1-premiären 2023

Formel 1-säsongen är äntligen igång och den rivstartade med het dramatik i Bahrain – och i Stockholm!
52 VIP-kunder bjöds in till McLaren Stockholm för att fira premiärloppet tillsammans i det exklusiva showroomet, omgivna av ett brett utbud McLaren-modeller.

Och varför bara titta? Tack vare simulatorerna Racemore kunde gästerna själva få en uppfattning om den otroliga upplevelsen i att ratta den nya McLaren F1-bilen MCL60 i Bahrains Grand Prix. Omgiven av tre stora skärmar, i kombination med simulatorns sex cylindrar, bjöds föraren på realistiska körupplevelser utifrån allt från acceleration och underlag till inbromsningar. En garanterad adrenalinkick!

En specialkomponerad Bahrain-meny, med olika rätter från Mellanöstern, serverades samtidigt som F1-premiären med McLaren-förarna Lando Norris och Oscar Piastri avgjordes på en storbildsskärm. Som extra krydda fanns även Pirelli på plats för att presentera de nya Formel 1-däcken och det intelligenta Pirelli Cyber Tire-systemet som utvecklats för McLaren Artura.

Sedan Bruce McLaren grundade McLarens racingteam för 60 år sedan har McLaren vunnit tolv förarmästerskap och åtta konstruktörsmästerskap. Med 22 återstående lopp kvar i Formel 1-kalendern 2023 finns all anledning att hålla tummarna för nya, fantastiska bedrifter.

GALLERI

BEGAGNADE BILAR