McLaren Automotive inviger sin andra anläggning i Sverige

McLaren Stockholm inviger officiellt sitt showroom i Stockholm för att välkomna både nuvarande och framtida McLaren-ägare med kundupplevelser och service på högsta nivå

McLaren inviger anläggning i Stockholm

Den brittiska, högpresterande superbilstillverkaren McLaren Automotive tillkännager sin andra återförsäljaranläggning i Sverige: McLaren Stockholm.

McLaren Stockholm på Allmänningsvägen 73 i Järfälla, mellan Stockholm City och Arlanda Airport, är beläget på två exklusiva våningar. Med verkstaden på bottenvåningen får kunderna enkelt tillgång till de nya faciliteterna, som också utrustats med den senaste varumärkesidentiteten.
McLaren Stockholm drivs av Semler Premium Sweden AB, ett lyxvarumärke på de skandinaviska marknaderna.

Semlers säljteam tillgodoser redan kundernas behov med ett välfyllt showroom och en auktoriserad verkstadsverksamhet som stödjer McLaren-utbudet av nya GT, Supercars och Ultimate-modeller. Den officiella invigningen kommer att firas i sällskap av både befintliga och potentiella kunder den 9 november.


Gästerna kommer att kunna ta del av ett komplett utbud av McLaren-modeller. Den nyligen lanserade McLaren Artura, märkets första högpresterande hybridsuperbil, finns på plats i den unika färg som skapats i samarbete med Nat Bowen. Här finns också en McLaren 720S Spider, en McLaren GT liksom de två limiterade, ikoniska och slutsålda Ultimate-modellerna Elva (149 exemplar) och  Senna (500 exemplar), samt motorsportmodellerna McLaren 570S GT4 och McLaren GT3X.

"Vi är glada över att fira detta viktiga ögonblick tillsammans med Semler-teamet. McLaren Stockholm utgör en viktig knutpunkt på den svenska marknaden. Tillsammans med den andra försäljnings- och eftermarknadsanläggningen i Malmö kommer svenska kunder och intressenter att få uppleva enastående high-end kundservice, samtidigt som det innebär ett värdefullt tillskott för att stärka återförsäljarnätverket i Europa. ” - Steve Robson, Market Director – Western Europe, McLaren Automotive Ltd.

"Vi är glada över att vara tillsammans med McLaren Automotive i detta viktiga ögonblick för vår koncern. McLaren Stockholm ansluter till McLaren Malmö och vi är övertygade om att vi kommer att kunna tillgodose kundernas behov i detta viktiga ögonblick i varumärkets historia. Vi är glada över att ansluta oss till varumärket vid ett så viktigt och avgörande ögonblick i dess korta historia." - Klaus Frøkjær, Managing Director, Semler Premium A/S.

McLaren Stockholm ansluter sig till det globala nätverket av över 100 McLaren-återförsäljare på 40 marknader.

GALLERI

BEGAGNADE BILAR